Już mi tak bardzo brakuje świeżych warzyw, nie-szklarniowej sałaty, pomidorów o smaku pomidorów i całego tego naturalnego warzywnego bogactwa późnej wiosny i lata.
Póki co tylko substytuty, ale nawet smaczne, nie powiem;)
Składniki:
* kapusta pekińska
* ogórek zielony
* kilka suszonych pomidorów
* cebulka zielona - wyhodowana na parapecie
* ząbek czosnku
* sól, ew. pieprz
Pokroiłam
wszystkie składniki, zalałam niewielką ilością sosu z oliwy spod
pomidorów, soli i zmiażdżonego ząbka czosnku. Wyszło całkiem, całkiem
dobre:)
Komentarze
2011/03/14 13:02:09
Najzdrowsze i najsmaczniejsze i niestety tak żadko jemy takie przepyszne suróweczki.
2011/03/14 20:42:44
To właściwie pomidory dają to coś, bo bez tego zwykła surówka:)
Pozdrawiam Was dziewczyny:)
Pozdrawiam Was dziewczyny:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Jeśli spodobał Ci się ten wpis/przepis, masz jakieś sugestie albo skorzystałeś z niego - podziel się tym w komentarzu.
Jeśli komentujesz jako anonimowy, zostaw proszę swoje imię.
Pozdrawiam i dziękuję!