Sos:
* 100 g majonezu kieleckiego
* 50 g chrzanu
* sok z cytryny - dałam z połowy, ale ciut za kwaśny był
* koperek posiekany - sporo
* sól, pieprz
Proporcje właściwie mogą być dowolne, wg smaku i jak kto woli:)
Komentarze
2010/08/04 08:31:58
mmmmmm losos, pycha!
a ostatnio probuje sie przekonac do koperku, juz w jakiejs grillowej salatce udalo mi sie go zjesc, wiec moze ten sos bedzie punktem zwrotnym :)
a ostatnio probuje sie przekonac do koperku, juz w jakiejs grillowej salatce udalo mi sie go zjesc, wiec moze ten sos bedzie punktem zwrotnym :)
2010/08/04 23:49:23
Łosoś i koperek to zawsze strzał w "10"! Też lubię to połączenie:) Pzdr Aniado
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Jeśli spodobał Ci się ten wpis/przepis, masz jakieś sugestie albo skorzystałeś z niego - podziel się tym w komentarzu.
Jeśli komentujesz jako anonimowy, zostaw proszę swoje imię.
Pozdrawiam i dziękuję!