Składniki:
* ryż basmati
* ser biały
* jogurt
* jagody
* ew. fruktoza (aktualizacja: teraz korzystam z ksylitolu)
Ryż
ugotowałam, jagody pogniotłam widelcem,
wymieszałam z serem, jogurtem i odrobiną fruktozy, dodałam ryż.Na śniadanie, deser albo - tak jak u mnie - na lekki obiad.
Komentarze
2010/08/03 17:28:47
Z jagodami jeszcze nie jadłam! Apetycznie prezentuje się ! warto spróbować! pozdrawiam :)
2010/08/08 18:52:54
Szkoda tylko, że jagody mają krótki sezon.
Pozdrawiam Was dziewczyny:)
Pozdrawiam Was dziewczyny:)
Pychota... nie tylko z jagodami ale również z innymi owocami sezonowymi...polecam ...MONIKA
OdpowiedzUsuńTak, tak. Ostatnio znów się zajadam, zamiast słodzika dodaje miód:)
Usuń